پخت روزانه ۳۰ هزار پرس غذای نذری استان زنجان در نجف اشرف
مدیر بخش تغذیه ستاد اربعین استان زنجان با بیان اینکه پیشبینی میشود روزانه ۳۰ هزار پرس غذا پخت و به موکبهای استان و زوار ارائه شود، گفت: در مجموع در آشپزخانه مرکزی ۴۰ نفر آشپز مشغول به فعالیت هستند.
به گزارش خبرنگار موج رسا; از نجف اشرف، باقر نجفی امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به نحوه خدمت رسانی به زائرین اباعبدالله الحسین(ع) اظهار کرد: امسال در موکب اصلی نجف اشرف استان زنجان پخت انواع غذاها برای ارائه به زوار پیشبینی شده است.
وی با بیان اینکه آشپزخانه مرکزی ستاد اربعین استان زنجان از پنجم آبان ماه آغاز به کار کرده است، گفت: کار این بخش تا ۲۲ آبان ادامه داشته و به زوار خدمات غذایی ارائه خواهد کرد.
مدیر بخش تغذیه ستاد اربعین استان زنجان با اشاره به اینکه وعدههای غذایی به زوار در سه وعده صبحانه، ناهار و شام خواهد بود، تصریح کرد: در حال حاضر روزانه ۹ هزار پرس غذا از آشپزخانه مرکزی زنجان در نجف اشرف تحویل موکبهای اقماری استان در نقاط مختلف میشود.
نجفی با بیان اینکه پیشبینی میشود روزانه ۳۰ هزار پرس غذا پخت و به موکبهای استان و زوار ارائه شود، اظهار کرد: در مجموع در آشپزخانه مرکزی ۴۰ نفر آشپز مشغول به فعالیت هستند.
وی با تاکید بر اینکه همه خادمان در آشپزخانه مرکزی ستاد اربعین حسینی بدون دریافت هیچ هزینهای و به صورت داوطلبانه در این محل حضور دارند، ابراز کرد: این آشپزخانه تا ۲۲ و یا ۲۳ آبان فعالیت خواهد داشت و به زوار خدمات ارائه میکند.
مدیر بخش تغذیه ستاد اربعین استان زنجان برای صبحانه پخت غذاهایی چون عدسی و ... و همچنین کره و مربا به زوار ارائه خواهد شد، خاطرنشان کرد: برای ناهار نیز وعدههای غذایی گرم چون مرغ، قرمه سبزی و ... به زائران ارائه میشود.
نجفی ادامه داد: برای وعده شام نیز غذاهای سبک همچون کوکو، استانبولی و ... در نظر گرفته شده است.
وی با تاکید بر اینکه سعی شده در پخت غذاها از بهترین محصولات با کیفیت استفاده شود، اظهار کرد: خوشبختانه زوار اربعین حسینی از کیفیت غذاهای پخت شده رضایت مطلوبی دارند.
//س
انتهای خبر/